Jag

Igen samma sak. Då fålk ringer å frågar mej om ja kan vara me di, å så sjr ja att ja int kan, då blir di sura på mej. De märks ju såklar eftersom di först blir helt tysta, sen då ja efter en ganska lång tystnad sjr halåå, då sjr di bara nånting å e helt tysta igen, då e ja bara sådär att hejdåå, då slutar di samtale väldigt snabbt. Va e de fö fasoner? Int kan man bli sur på en om den int har tid att vara just den dagen!?! Ja ha ju sakt flera ggr att ja int har så mkt tid!
Å ja fattar int, varför ska alla människor fösöka vara bättre än mej (menar absolut inte att ja sku va bättre!!!) ja menar, om man e kompisar böhöver man ju int tävla om ngt...? Vissa människor går runt å vill göra allt som jag å si ut som jag, vissa vill va helt tvärtom. Visst finns de didär få typerna som e sej själva. (Ja pratar alltså om en viss grupp typer som ja känner, int alla som ja känner). Visst e de fittit att man just ha färja håre å nån annan går å färjar likadant pga att man just ha färja de så, elr att man just ha sakt att man ska färja håre ti nån viss färg å nesta da kmr denhär typen me den färis hår emot...!? Tur att man e så pass konsti att ingen endå vill vara precis som man själv. (:
Men nu en annan fitti sak som händer aaaaaaaalttiiiiiiiiiiiiid... Å de e då de som hände också just, ja tänkt böri gråt, men sen nös ja, som vanlit. Låter rolit, joo. Men de e störande, man vill ju få gråta ut nån da...!! -.-'

Men hihej! Ja e faktist nöjd över hu ja ser ut :D även om ja e lite övervikti så e ja nöjd :D Om nån int kan va kompis me mej pga hu ja sir ut, så so long suckers!!! ;DDD hihii ^^

Ja e visst lite övervikti.
Ja e under 160 cm å blir int längre.
Ja sminkar int.
Ja brukar int fixa till mit hår ngt extra.
Ja har glasögon.
Mitt hår e int rakt elr lockit.
Ja har int så myki kläder att ja sku byta di varje daa.
Men ja e nöjd.
Fö ja vill int bli som alla andra.
Ja vill int bli sjuk i hovo bara föratt si ut som en modell.
Ja vill va jag.
Å de e ja.
Så såhär sir ja ut:

(: japp! Å ni får antingen leva me de elr ta live av er :D haha!

Nån daa ja kanske berättar om vem ja egentligen e. Ja ha nämligen int gjort de ennu. (;

Ha de så bra!
/Ina

Nytt inlägg

Kanske ja blir emo. Då kan resten av världen börja hata mej å. Nu snackar ja en massa skit. Om man sku ha nån att tala me så sku int ja böhöv sitt å snacka sånhänt skit här. Men nu då man går hos en pelle ti psykolog så...

Hej världen, ja menr alvar. Ni ha tydligen int fatta att ja menar alvar, att ja faktist har problem å traumor, att ja böhöver hjälp. Men visst, människor e själviska å tänker bara på sej själv så...

Joo hejdå, nu årk int ja nå mer!

Va? Ai va?

Fy satan. Ingen lust å blogga. Ingen tid. Skolan suger. Sommarlåve suger. Allt suger. Man ska int blogga då allt suger. Ja jör de endå.
Morsan & farsan klagar. Ja ska berätt.
Di sjr att ja ska jobba mera, vara mindre på datorn, göra de ena me de andra å int jöra de ena å den andra. Inget ska man göra men allt måst man göra. Fattar ni? Så, jobba mera, mindre dator, mera hundskötande.
Men ja har nåt att sja här. Ja har två sommarjobb, har int alls tid att vara på datorn, hunden sköter ja så myki ja bara hinner å så bra ja kan, kompisar ha ja träffa ca 3 ggr under hela sommarlåve å mat får man int. Ja e helt enkelt slutkörd. Int bara för allt dehär, utan för att ja böhöver endå mkt tid att tänka, men de får ja int, de jör mej på någåt sätt.. jaa, de finns väll inget ord fö de. Men nedstämd e ja, delvis. Men ja e int seker på va ja känner, ja ha int haft tid för att tänka tillräcklit... Tomt e de i skallen, delvis, men delvis proppfullt.
Ingen kanske fattar va ja snackar om här, men de bryr ja mej int om. Gonatt. !

Om int du fattar så kan int ja nå åt de!

Så, nu ha de kommi fram då att folk inte förstår vad jag menar med det förra inlägget. Beklagar. Jag tänker inte börja förklara det mera. Är trött på att förklara saker. Jag säger bara att jag inte direkt pratar om mej själv men endå delvis på vissa ställen. Inga fler onödiga frågor tack!

mvh Ina

Leva i mörker...

Igår kväll hade ja stor lust att gråta ut. Igen. Men nej. De e omöjlit. Man gör sej själv ti en kall tuff typ som aldri sku gråta eller bli sårad, har allti nåt att sja som mot argument. Ti slut blir man nåt helt annat än vad man ha vila bli. Nåt kallt å hjärtlöst. Innombords tänker man endå på allt som man ha jort fel å man vill bli en bättre människa. Men de e fösent att jöra nåt åt de nåmera. Människor ser på en som en tuff typ som aldri gråter eller blir sårad. Som allti skrattar å är glad. Ti slut kan man bara int gråta. Men man kan endå int vara glad eller lycklig. Man mister allt man ha trott på. Allt man ha fäst sej vid. De blir svårt att få nåt nyt. Man fortsätter å gå å vänttar bara på slute, som man känner på sej att kommer snart, men som endå känns för långt borta för att vara sant. Till slut vill man bara nå tystnaden, lugnet, mörkret. Kommer man nånsin att nå det? Men varför vill man skapa en helt annan person än va man e? Föratt man är rädd för att bli missförstådd, att ingen tar en på alvar. Men ja talar int om att man e oseker, utan att man e missnöjd, besviken, sårad, sviken, missförstådd, ingen har tagit en på alvar. Det känns att man e riven itu. De e omöjlit att fixa.
De räcker fö mej.

Lev ett gott liv!
/Ina

*gäsp*

Gomårån sjr ja å trött e ja som fan.
Undrar just vilken tid ja la mej igår. Kl. 2?

Har typ lite någå planer för idag, men e så trött att ja vet int om ja ska jör nå annat en sitta på datorn å se på tv hela dagen.
Å såklart ska ja vara me hunden.

Okej, men ja tror att inatt drömde ja om Green Day, ja e int seker men ja sku ha en sån minnesbild... :o haha (:

Men nu tror ja de e fädi bloggat fö denhär gng. Mer imårån elr kanske idag redan.

Ha de så bra!
/Ina

Dagen har sett ut som en bergådalbana

Jag vill ta upp vissa saker här snart, men först berättar jag om vad som hände senare idag.

Jag for till fammo, hon började ropa på mej (vilket hon alltid gör, men hon har inte förr ropat på mej, bara på andra människor), då sa jag förstås att hon inte skulle ropa på mej, jag sa det tom. 2 ggr men hon fortsatte, även om jag var stark och seker i rösten. Nåväl, hon blev genast snellare då hon uppmärkte att hon hade fel och jag rätt, men hon sa inget om saken desto vidare.
Överlag är fammo faktist hämskt snäll, då hon inte ropar på folk och sådant. Och jag har ända hit nog varit hemskt viktig för henne eftersom jag allti hållit henne selskap och pratat om faktist allt möjligt, tom. skrattat med henne.
Och jag har ju en väldigt snäll och gullig mommo också som tycker om att baka och passa upp alla.

Men nu tror jag det är dags att gå vidare.
Efter att jag hade varit hos min fammo gick jag då till stan och träffade Jenny. Även om vi på den senaste tiden har varit nära på att börja bråka så gick det bra, vi for på pizza och hade väldigt roligt. (:
Efter pizzan for vi till Sale och dit kom denhär min "kompis" (som jag talade om i förra inlägget) mamma och betalade hennes skulder, alltså 10€.
Det gick lättare än jag hade trot att få tillbaka pengarna.
Jaa nu undrar du sekert hur i allvärlden kan det kommasej att hennes mamma betalade skulderna. Joo, jag satt på msn och märkte att denhär "kompisen" var inloggad, såklart gick jag då och sade att när hon tänkte betala skulderna, då hon inte svarade skrev jag att jag inte tänker vänta förevigt på det utan tänker göra något åt saken, fick jag svaret att hon inte är i Vasa och kan inte ta hand om saken nu, denhär personen undrade också vad det handlade om. Jag berättade att hon är skyldig mej 10€ och frågade vem jag talade med. Jag fick svaret att det var hennes mamma och att hon kunde betala det åt mej. Såklart bestämde vi var och när hon skulle ge pengarna. Så nu är det en mindre på skuldlistan.

Efter det cyklade jag ock Jenny, med min cykel till Jenny, via Ässä då.
Hos Jenny satt vi på Datorn och hadde väldigt kul.
Efteråt cyklade vi via Kiska och Ässä, sen var vi en sväng till Hurri och sedan for vi mot BGS.
På vägen började vi smått bråka om en småsak och skräk på varan en stund, sedan började vi skratta och efter en stund talade vi om någåt annat.
Senare på kvällen då jag följde Jenny hem talade vi om band och låtar mm. <3
En bra dag sist och slutligen.

Men nu till den ena saken jag ville ta upp.
Som sekert flera av er läsare har märkt (om ni läser en del bloggar) så har alla i denhär åldern väldigt enformiga blogger. Det kan bero på att flesta av dem är fjortisar eller liknande, och det vet vi ju alla att om någån är fjortis så har hon en blogg.
Men det jag vill komma till är att alla i denhär åldern skriver om sådant som: di är så kära i någån men de är så lessna för att de vet att han inte tycker om henne, kläder i massvis, vanligt dagligt skit som inte intresserar någån (inte mej i varje fall), lägger ut en massa bilder på kändisar och sjr "så vil jag se ut". Jag har tröttnat på sådant, jag vill ha omväxling. Och jag menar inte att alla som bloggar är fjortisar eller någåt annat, men man sku kuna skriva mer som sej själv och inte som alla andra, alltså göra bloggen mer personlig, mer intressant och inte likadan som alla andras.
Även om jag bloggar tycker jag inte jag är en fjortis eller liknande. Jag vågar skriva om mina egna tankar (som nu) och lite också om mer privatare saker. Inte bara om vad jag köpt och vad jag har på mej idag och att den jag gillar inte gillar mej osv osv. Ingen böhöver ju göra som jag sjr, men det är ett råd. Var er själva på blogen och skriv om er själva!

Ingen ska ta det personligt nu!

Nu vet jag inte varför jag har skrivit hela inlägget på dethär sättet, det bara känndes så.

Men ni alla ska ha det så bra nu!
Gonatt!
MVH Ina

Inga bra nyheter idag...

Finns nu inget speciellt att skriva om.
Igår var det en slö dag. Jag for inte ens på sommarjobbet...
Idag tycks det också vara en slö och trist dag.

Hunden e fet... :(

Men nu ska jag berätta om någåt jag just hörde. En vänn till mej... vänn? hah! En som jag trodde var min vänn, har sakt såhär bakom ryggen på mej då hennes kompis frågade av henne och hennes andra kompisar: "Vi e int alls intresserade av di" å då pratar di om mej och min kompis. Va e de för folk?! Pluss att denhär "vännen" är skylldig mej 10€, 10€!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Men ja vet vad jag skall göra (: Tur att man känner folk som kan hjälpa! haha! >:DDD
Men aldrig, ALDRIG att ja ska mera låna pengar ti nån eller lita på nån längre!!! De här var sista gången!!!

Men nu tillbaks till hunden. Den är lite överviktig, det sir man med blotta ögat... :( Så nu får den nog sluta lata sej och röra på sej mera, och kanske äta lite mindre... (:

Men nu, jag har inte lust att skriva mera, denhär tian stör min konsentration... :/

Försök ni njuta av dagen!
/ Ina

Tiden tar slut...!

Hej på er!

Har inte hunnit vara på datorn på några dagar, men nu har jag lite tid.

Nu skall jag då berätta vad som har hänt.
Jag fick sommarjobb hos fammo å jag började på tisdag. Det har faktist varit trevligt. (:

Sen en annan bra nyhet är att hunden inte går runt och haltar längre. (: Men jag är sur på brorsan som inte kan ta ett dugg ansvar för hunden, han som ha gnällt mäst på en... >< Han gör mej toki!!

Sen har jag fått en webcam, haha. :D

Men nu måste jag och duscha och laga mej färdig för att åka till fammo och jobba. (;

Ha det så trevligt!
mvh Ina

Lite allmänt om vad jag har jort och ska jöra.

Hunden har ennu ont i tassen å haltar lite ;( Va ska ja jör?!? Stackarn! <3

Nu sitter man då på fejsbook å funderar me Jenny hur vi ska jöra me hennes cykel som e hos åss.
Dålit veder e de ju så... Å jag e lat. (:

I varje fall, skönt nu då man ha rett ut en grej. (: Men de ska ja int tala mera om nu. (;

Så, idag blev jag fitti, igen, å kasta telefonen i golvet (en Samsung Corby) och, ackon å bakskale flög i väg, mera vet ja int fö efter de ha ja kasta den på nytt å int rört den på hela dagen... (:

Igår bestämde jag mej för att jag skall åka till Hesa å köpa nya kläder, vet en bra butik. Men när, de vet jag inte. Räknade just igår hur många ggr jag har varit i Hesa i år, typ 3. (: Så ska jag ju åka till Sverige och Ålan nu på sommaren också. (;

Anyways, tänker inte röra i min telefon på några dagar, om jag inte måste. (:

Ni ska ha de så bra! (;
/ Ina

btw

Glömde att berätta, han har vuxit väldigt mycke på bara 2 veckor...
Han blir snart stor pojke (: <3
Å nu måste jag sja att Jenny hade rätt, vissa saker kan man inte förstå om hundar före man själv har en sådan.
Det känns nästan som man sku blivi kär eller någåt liknande. Jag bryr mej faktist om vår lilla hund<3 Det kommer ingen att kuna ändra på ! <3<3<3

My shadow's the only one that walks beside me My shallow heart's the only thing that's beating Sometimes I wish someone out there will find me 'Til then I walk alone

Saknar Green Day <3 Sjukt, men sant ! Om nån sku sja nå skit om Green Day Eller om nånting som har med Green Day att göra, ja sku antagligen bli sårad.
Nåt annat jag saknar är min hund, knäppt? Den ligger antagligen och sover där nere, ja kan ju bara gå ner... Vet ni vad, det ska jag göra!

Okej, nu kom ja tibaka. Dethär kan låta konstigt men, då ja gick ner va hunden ute me mamma, pappa å grannen. Alltså ute på gården. Han hadd stött tassen då han hadd rymt från gården, å konstigt nog hände dethär samtidigt som jag fick kännslan av att jag måste gå ner... Pluss att jag måste je maten till honom. Så jag måste gå å se vad som hade hänt eftersom jag fick en kännsla att jag måste gå å si på honom genast då det hände någåt till honom. Komplicerat? Kanske, men det här var inte första gången som jag känner av att något är på tok med honom...

Men nu, ni ska ha en bra kväll å sova gott!
mvh Ina <3

(: <3

Jaah, ja antar att ja måst blogga lite (:

Med hunden går det bra. Den ha börja testa lite åss i tur å ordning, den vill ju veta vilken plats den har i flocken. Men igår märkte jag att den ha sluta testa mej, så den ha väll förståt att min plats i flocken kan den int ta. (:

Nu tänkt ja då gå int på nete å kolla på lite kläder, ha nämligen bestämt att byta stil så :D Håre ska ja å färja igen, minns faktist int nåmer vilken som e min riktiga hårfärg... :D

Men nu ska ja dela med mej av några bilder på valpen som jag lovade tidigare.



Beklagar kvaliteen på vissa bilder.
Vi ha haft honom nu i ca en vecka å han ha redan vuksi.
Dihär bilderna e tagna di första dagarna, då han hadd kmi. <3

ha de så bra!
/Inzu

Miten voisin sinua rakastaa kun kohtelet minua kaltoin?

Tänk dej, nån kär person, som faktist är väldigt viktig för just dej, tänk dej, att denhär personen sårar dej djupt, psykiskt, kanske tom. fysiskt, tänk hu de sku kännas, jaa om du kan tänka på det, då vet du hur ja känner mej just nu.
För ca. en halv timme sedan hände nåt som såra mej såhär djupt, men de e faktist int de värsta. De värsta e att ja har absolut ingen aning om va ja ska jöra. Ska ja låtsas att inget sku ha hänt? Ska ja bara börja hålla mej undan å fösöka att int komma i kontakt me denhär? Ska ja kanske bara ignorera? Ja vet int.
Pluss allt dehär har ja ont i högra kinden. Fråga inte varför!

På tisdag va ja på Green Days keikka, oj härre guud va ja älskar di! <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Bilder senare!

Ha de så bra!
/Ina

Time changes everything, Even you and I have changed The rain the winters bring has made us fade away… I still remember everything, That old December, the fears, the cold, I really wonder how you feel On these nights, all alone…

Time changes everything,
Even you and I have changed
The rain the winters bring
has made us fade away…

I still remember everything,
That old December, the fears, the cold,
I really wonder how you feel
On these nights, all alone…


I hope some day you'll see me...
I hope some day you'll spot me in the crowd...
Take my hand and kiss me
I hope some day you'll say my name out loud...

Tell me,
tell me about your feelings,
Tell me about your stories
Look into my eyes and come on closer
And make me immortal with a kiss


Tell me,
tell me about your feelings,
Tell me about your stories

We know it's over, so tell me it's over
and life will be better in spring.

Time changes everything,
But this feeling, it still remains…

The sweetness of the lips I kissed
Will always be the same.

I hope some day you'll see me...
I hope some day you'll spot me in the crowd...
Smile and say you miss me
I hope some day you'll say my name out loud...


Tell me,
tell me about your feelings,
Tell me about your stories
Look into my eyes and come on closer
And make me immortal with a kiss

Tell me,
tell me about your feelings,
Tell me about your stories

We know it's over, so tell me it's over
and life will be better in spring.

Tell me,
tell me about your feelings,
Tell me about your stories
Look into my eyes and come on closer
And make me immortal with a kiss


Tell me,
tell me about your feelings,
Tell me about your stories

We know it's over, so tell me it's over
and life will be better in spring.


Just nu känner ja mej lyckligare än ja ha vari på länge, men en sak går man ju förstås å funderar på...<3
I varje fall, valpen kom idag! <3 (: härligt!
De e bara denhär ena saken som ja går å funderar på, som fattas... <3 ...
Just nu har ja int nåmer på hjärnan som ja sku vila sja.
Bilder på valpen kmr senare (; <3

Ha de så bra!
/Ina

RSS 2.0